Lördag
Godkväll på er, snart dags att krypa ner i sängen för min del men först tänkte jag titta in här och säga hej. Hoppas allt är bra med er! 

Caspian är inne i en jäkla fas nu och jag blir ibland galen, han gråter, gråter, skriker, gråter ännu mer och skriker en jäkla massa mer. Han skall vara i min famn konstant och det räcker att jag går två steg ifrån honom så börjar han gråta hysteriskt. Mysigt samtidigt som det är väldigt påfrestande. Han håller dessutom på att få ännu en till tand där uppe, snart har han alltså fem tänder, vad händer?! Och utöver det är han förkyld och snorar som en tok. 

Igår var det därför lite extra skönt att sminka sig, packa väskan och ta bussen till ett par kompisar för att dricka gott, dansa och umgås. Saknade min bebis och jag pussade honom en hel del innan jag behövde springa i ösregnet för att inte missa bussen, men jag behöver verkligen den egentiden och att få sakna honom lite. Ida kom hit och passade honom tills Emil kom hem från jobbet, då busade dem med Caspian, åt pizza och vid 23 kom Emil och gjorde mig sällskap och för att vara min buggpartner. Vilket också var så himla roligt, något av det roligaste vi gjort tillsammans under dessa tre åren ihop. 

Idag hade Emil lovat mig sovmorgon men det slutade med att Emil gav Caspian välling, somnade om och så var jag den som fick underhålla en väldigt svår flörtad bebis från klockan 06-08. När Caspian sovit på mig i ca en timma (hur mysigt som helst och det var jätte länge sedan han somnade så på det sättet som han gjorde vid 07) så väckte jag Emil och så fick jag sova vidare ensam till 11. 
Vid 14 mötte vi upp Emils syster och hennes familj och så badade vi och sedan följde vi med hem till dem och grillade. Caspian somnade på någon sekund när vi väl kom hem , min gosunge.

Imorgon skall vi till Sikta stenungsbageri i Vare och fika med Lena och Mikael, efter det tror jag att vi åker vidare och badar i havet. 
Vi hörs, kram 

(null)