Helgen som gått
Sitter i soffan med lite söndagsångest, det är så roligt att ha Emil hemma så jag önskar att helgen var i alla fall en dag till så vi fick umgås mer. Men imorgon är det jobb som gäller för honom och jag har absolut inga planer alls för veckan, inte ens ett besök hos BVC, hoppas vädret blir bättre så vi kan ta promenader. 

Igår åkte vi och hämtade våran nya bil, vi både är så sjuuukt nöjda! Alltså shit, tänkt att den är våran nu! Galet. 
Efter det åkte vi hem till pappa och pratade lite innan vi åkte till kungsmässan för att äta Thai buffé och sedan kolla på bio tillsammans med Malin, Ludvig, Alex och Ida. Så roligt att hitta på något tillsammans, nästa gång tycker jag att vi skall bowla. Pappa och Lotta (morfar och mormor) passade Caspian undertiden och allt hade gått bra precis som vanligt. Tycker det är så roligt att dem redan passat honom tre gånger och att han och dem blir "bekväma" med varandra, ser så mycket fram emot att se relationerna dem kommer ha till varandra i framtiden. 

Idag åkte vi till Willys och köpte massa frallor och annat gott och så åkte vi hem till pappa och resten utav familjen och överaskade med frukost. Vi kom hem för någon timma sedan och sedan dess har vi röjt lite, diskat, ammat, köpt chips och nu skall Emil börja med maten. 

Vi hörs mer imorgon! Kram 

(null)

(null)

(null)
Tre bilder från idag, han är ju så sjukt söt min lilla bebis 😍