Förkylning
Efter mycket letande och spring fram och tillbaka hittade vi till barnakuten igår, när vi kom dit fick vi sätta oss i ett väntrum och ganska snabbt därpå kom en läkare för att lyssna på hans lungor eftersom hans andning då var tung och rasslig. 
Lungorna och luftvägarna fick godkänt, så himla skönt! 

Därefter fick vi ett rum och så togs tempen igen, denna gången 39.6 och även hans puls var väldigt hög. Han fick en supp och sedan var vårat uppdrag att få honom att kissa i en kopp, Hahah lättare sagt än gjort för att kissa utan blöja på var tydligen väldigt svårt igår men extra roligt hemma när pappa inte är beredd. 

Kissat var helt felfritt, inget att anmärka alls så det är "bara" en vanlig förkylning han har åkt på. Skönt att det inte var rs, urinvägsinfektion eller något annat. 

Vi låg hemma i sängen ca 01.30 och Caspian som sovit nästan hela dagen tyckte inte det var dags att sova igen så jag har fortfarande inte fått någon sömn, så trött nu men samtidigt skönt att se honom lite piggare. 
Nu har Emils klocka ringt och han är nere och äter frukost, han tänker åka till jobbet och jag förstår inte alls hur han skall orka, huaa. Jag tänker typ inte lämna sängen på hela dagen. 

Nu skall jag försöka sova lite, kram 

(null)
En något väldigt väldigt trött mamma igår...