Söndag

God morgon söndag och en mysig sådan skall det bli, vi sitter just nu i soffan och äter frukost och kollar på Mr Bean. Tanken för dagen är att små röja lite snabbt och sedan åka hem till pappa och fika, Emil åker sedan vidare till några kompisar och sedan hämtar han mig när han är färdig där och då får vi se om några utav kompisarna följer med hem till oss för att se hur Emil bor nu. 


Gårdagen blev jätte bra, kom däremot på varför jag försökt undvika att åka buss längre sträckor. Usch! All parfym och andra lukter är verkligen fruktansvärda sedan jag blev gravid och jag fick sitta ytterst bredvid en okänd man så jag kunde inte se ut och jag funderade på om jag skulle svimma eller spy först. Påvägen hem gick det dock bättre för då var det inte lika många på bussen så då luktade det inte så mycket plus att jag fick sitta innerst och bredvid Emil. 

Vi började besöket i Göteborg med en fika, mysigt och gott, chokladmuffins med bitar i kan vara det godaste som finns! 
Teatern var jätte rolig, mycket tack vare Robert Gustafsson känner jag men vi skrattade konstant och två och en halvtimma flög iväg. 

När vi kommit hem åkte vi till pappa och åt middag hos dem, så himla gott och vi hade en jätte mysig och rolig kväll där. 
Jag avslutade kvällen med fotbad och Emil satt och spelade data några timmar innan han också kom och la sig för att sova. 

Vi har föresten flyttat in spjälsängen till vårat sovrum nu, så den står där så gullig och tom bredvid mig, tänk när lilla C ligger där i.... längtar. 

Hoppas ni får en fin söndag, kram