Fix i lillens rum

Igår hämtade vi pappa på förmiddagen och sedan började vi fixa i lillemannens rum, vi blev inte helt färdiga igår. Kan berott på att vi tog några fler pauser än nödvändigt men Emil är sjuk, pappa har ont i händerna och jag är gravid i snart vecka 31, haha men vi gjorde ett riktigt bra jobb och mer grundarbete än vad jag och Emil tänkt oss, men då blir slutresultatet bättre. 


När klockan blev 18 åkte vi och handlade mat och sedan grillade vi hemma hos pappa, satt ute på altanen med tända ljus sent på kvällen och pratade. 
Hade mycket sammandragningar och fick precis som vanligt obeskrivligt ont i magens högra sida, imorgon skall vi till barnmorskan så då ska jag prata med henne om det. 

Nu har vi nästan precis vaknat och vi skall äta någon god frukost, är så sugen på varm choklad med grädde på så det tänker jag fixa. 

Och så kommer pappa hit senare idag för att hjälpa oss med det sista, sedan får vi se om Ida och spyker kommer hit också men vi tänkte bjuda på mat här hem ikväll vilket blir mysigt. 

Kramkram 


Här är några bilder som pappa tog igår och där ser ni vilken tapet vi valde, kommer bättre bilder i ett separat inlägg om lillens rum när det är färdigt.