Torsdag

Idag är en mycket bättre dag, förutom lite huvudvärk och en förkylning som inte går över helt. 


Igår när jag stod och lagade mat kom Emil hem med blommor till mig, älsklingen, vi pratade sedan ut ordentligt om alla mina tankar och om varför jag var ledsen och han fick mig som vanligt att må bättre. När vi dessutom låg där i sängen och Emil hade sin hand på magen var C lika vild som vanligt men helt plötsligt gör han en riktig karate spark rätt upp på Emils hand, jag som är van vid sådana rörelser skrattade till medan Emil fällde en tår, förstår att det var stort för honom då han mest bara fått känna buffar och strykningar. 

Middagen igår hann aldrig hamna på bild men muuums vad gott det var, jag skar upp kyckling men inte hela vägen, masserade in hela kycklingen i kryddor innan jag la mozzarella skivor emellan ”facket”, lindade kycklingen med bacon och sedan åkte det in i ugnen tillsammans med klyftpotatis. Abslout en rätt vi tänker göra igen men då kommer det nog bli ännu godare. 

Dagens planer är att röja lite här hemma och fortsätta fixa och planera med mina och Emils hemliga planer. Men mer om det kanske i helgen. 

Vi hörs, kram