Tårar

God morgon, jag har precis flyttat ner från sängen till soffan och skall nu äta frukost och kolla på serie. 


Min natt har inte varit rolig alls och jag känner mig fortfarande ledsen och det är mycket tankar och känslor i min kropp just nu. Låg och pratade med Emil igår om hur jag upplevt denna graviditeten och att jag redan nu längtar till nr två då jag hoppas att den skall bli bättre av personliga anledningar, kunde inte sluta gråta och tillslut gick jag ner och la mig i soffan för att låta Emil sova ordentligt eftersom han skulle upp tidigt idag. 
Att sova på soffan som gravid var inte det skönaste och jag har inte fått mycket sömn alls, när Emil åkte till jobbet flyttade jag upp till sängen och tillslut efter att ha varit vaken i fyra timmar så lyckades jag somna. Dock har även sömnen i sängen varit väldigt orolig och jag har vaknat många gånger och haft svårt att slappna av ordentligt, därför lät jag mig själv ligga kvar så här länge och bara sova och vila. 

Resten utav dagen skall jag fortsätta ta det lugnt, min kropp är helt slut och jag är så trött i huvudet. 
När Emil kommer hem skall jag ha maten färdig och jag skall testa en ny kycklingrätt idag, jag hatar att laga kyckling och det är alltid Emil som står för stekningen men idag tänkte jag se till att överraska Emil med god mat och han älskar kyckling. 

Vi går dessutom in i vecka 37 idag, 90,4% utav graviditeten har gått och det är bara 27 dagar kvar till bf. Senare kommer ett inlägg upp om hur vecka 36 har varit. 

Kram 


Det är så fint ute nu, älskar höstens färger, regnet, lukten och känslan, allt.