Städa och dona

Hallå på er, allt fint med er denna regniga och ruskiga onsdag? 


Med mig är det väldigt bra, går in i vecka 35 idag så det är en vecka närmare lillemannen vilket inte kan göra mig annat än glad. 

Igår när Emil åkte till jobbet följde jag med och så släppte han av mig hos pappa, vi pratade, kollade serie och umgicks tills Emils hämtade mig när han slutat. 
Vi åt Kina mat igår framför en film och pratade ännu mer om förlossningen, så spännande nu när det verkligen närmar sig. På fredag kommer ett inlägg om framförallt mina tankar inför förlossningen men även lite vad Emil tänker. 

Jag hade onda sammandragningar igår, eller kanske förvärkar, som höll i sig i ca en minut, försvann och kom tillbaka efter en stund, när Emil hämtat mig hos pappa kom dem med bara några minuters mellanrum men sedan ebbade det ut och frammåt kvällen var dem helt borta. 

Idag är jag lite mosig och trött i huvudet men utöver det mår jag bra, inte haft några känningar i magen alls, så jag har passat på att få lite gjort. 

Började dagen i soffan framför Outlander, säsong 2 är inte riktigt lika bra som säsong 1 men den kanske blir bättre, längtar efter att se om säsong 1 igen, haha. 

Tillslut blev jag uttråkad och valde mellan att baka något eller att städa och det fick bli städning idag.
Har diskat och plockat, plus rensat och gjort rent kylskåpet in i minsta detalj. Lite svårt utan varmvatten dock, vet inte om jag nämt det här på bloggen men vårat varmvatten har krånglat så sjukt mycket den senaste månaden och jag blir galen. 
Vi får antingen kallt eller fingervarmt vatten, ibland blir det varmare men det håller då bara i sig en liten stund och det är väldigt sällan, så jag drar mig för att diska men framförallt för att duscha. 

Jag har även skurat golvet i köket och i badrummet här nere, vi har glömt att köpa dammsugarpåsar så jag får nöja mig dem rummen idag, orkar inte sopa fler rum nu. 

Nu tänker jag ta något litet att äta och sedan packa lite mer i bb väskan. C's väska är klar men min och Emils behöver justeras lite. Är inte nöjd med dem kläderna jag packade ner till mig nu när jag har känt efter och Emil var inte heller nöjd med de tröjor jag packat ner till honom, så de skall jag byta. Orkar jag inte det idag får det blir morgonens syssla. 

När Emil är påväg hem tänkte jag gå till affären och hämta ut ett paket samt handla lite smått, tänkte då att Emil kan plocka upp mig där så slipper jag gå med paketet. 

Kram och så hörs vi imorgon 


Får nog ta och handla vispgrädde så vi kan göra varm choklad till kanelbullarna.