Helt slut
Dagens planer blev lite annorlunda, Lotta kom hit vid 14 och jag mötte henne med Leia men jag var och är verkligen helt slut, har haft svårt att prata sammanhängande och jag har tappat bort mig mitt i meningar. Haha dessutom var Leia snäppet galnare än vanligt och jag har aldrig sett henne sådan innan, hon var som ett trotsig barn som gjorde precis tvärt emot vad jag sa. Hon välte ut sitt vatten och stod och plaskade i vattenskålen, hon skulle busa non stop och jag spenderade tiden på golvet med henne och antingen lekte eller försökte lugna henne. 

Nu har Lotta åkt och jag har suttit lite på bollen, klumpar utav slemproppen släppte precis och jag känner mig öm och konstig i underlivet. Hade kunnat somna i soffan på någon sekund och jag orkar knappt röra ett finger men Emil är snart påväg hem från jobbet och då skall vi äta kött med klyftpotatis. Noll inspiration och ork. 

Kommer inte C inatt eller att det drar igång mer ordentligt så har vi faktiskt lite planer för imorgon eftersom Emil är ledig. 
Tänker ta oss en testrunda till förlossningen och sedan köpa en förtidig julklapp till Ida, behöver handla lite frukost saker också. 
Är han inte här på fredag är tanken att åka på julmarknad med Emils familj, men det får vi se, beror på hur jag mår då. 

Nu skall jag vila i soffan och vänta på att min älskling kommer hem, vill bara mysa och ha honom nära nu. 

(null)

(null)

Såhär har jag suttit framför serier i förmiddags, skönt!