Rutinultraljud

Somnade inte förens runt 00.30 inatt och vakande vid 03 och kunde verkligen inte somna om, var helt klar vaken och kunde bara ligga och tänka på vad som skulle hända när klockan ringde vid 6. 

Kunde inte somna om men typisk nog nickade jag till en halvtimma innan klockan ringde och var ju självklart inte alls lika pigg som jag varit hela natten. 

I alla fall så var vi i Borås på ultraljudet klockan 8 och det var så häftigt! 
Fick en jätte trevlig tjej som förklarade och visade vad allt var på skärmen och varför hon mätte just det m.m 
Allting såg jätte bra ut och hon kunde inte så några konstigheter, en frisk liten bebis med andra ord. Den låg med handen uppe vid munnen, buffade runt, öppnade munnen och var bara väldigt söt.
I slutet kollade vi vad det var för kön och trots att lillen inte ville sammarbeta så lyckades vi tillslut se vad det med största sannolikhet är som kommer till oss i november, men det får ni inte reda på än. 

Efter att hon mätt allt räknade datan ut hur långt gången jag är och vi blev flyttade några dagar, så nu är bf den 14 november istället för den 17 november och jag är alltså i vecka 21 sedan igår. 

Vi fick med oss tre fina kort och på lördag skall vi avslöja för närmsta familjen om det är en liten dotter eller son vi ska få. 
Vi är i alla fall sjukt glada och trots att det Abslout inte spelar någon roll så känns det lite extra verkligt och spännande nu när man vet. Emil har helt bestämt vilket namn han vill ha och jag är helt inne på ett annat namn, haha tur att vi har hälften av graviditeten kvar att bli överens. 

Här kommer bilderna, vad tycker ni, ser det ut som en liten pojke eller flicka?